Snackbar Zwolle

Snackbar Zwolle

More then fries...!

Zeg maar dag tegen standaard snacks en hallo tegen een smaakavontuur bij The Fries Club, de hipste en lekkerste snackbar in Zwolle! Waarom zijn wij de nummer één keuze voor snackliefhebbers? Dat is simpel!

Meer dan gewoon patat:
Bij The Fries Club draait alles om creativiteit en kwaliteit. Natuurlijk kun je bij ons ook ene oerhollands patatje krijgen, maar daarnaast brengen we je de loaded fries – een meesterwerk van smaken, toppings en sauzen die je smaakpapillen doen dansen.

Hotwings om van te dromen:
Zin in iets pittigs? Onze hotwings zijn een legende op zich. Perfect gekruid, heerlijk krokant, en oh-zo-sappig. Een must-try voor elke pittige foodie!

Burgers waar je U tegen zegt:
En dan hebben we het nog niet eens over onze burgers gehad. Sappig, rijk belegd en gemaakt met de beste ingrediënten. Deze burgers zijn niet zomaar burgers, het zijn culinaire hoogstandjes die je nergens anders vindt.

Gezelligheid en sfeer:
Bij The Fries Club draait het niet alleen om het eten, maar ook om de ervaring. Onze snackbar is een plek waar gezelligheid en sfeer hand in hand gaan. Perfect voor een snelle hap, een lekkere lunch of een gezellig avondje uit.

Passie voor kwaliteit:
We zijn trots op onze stad Zwolle, en dat zie je terug in alles wat we doen. Onze passie voor kwaliteit, lokale ingrediënten en het verrassen van onze gasten maakt elk bezoek aan The Fries Club een unieke ervaring.

Kom langs en proef het zelf! Ben je klaar om de lekkerste snacks van Zwolle te ontdekken? Kom dan langs bij onze snackbar in Zwolle: The Fries Club en ervaar zelf waarom onze gasten keer op keer terugkomen. We beloven je, één hap en je bent verkocht!

Snackbar Zwolle

Loaded Fries

Crispy Chicken burger

Snacks

Fried chicken

Smashburgers

Fries

Shakes

Chicken strips

Wist je dat onze Chicken strips altijd geweekt worden in melk voordat ze gepaneerd worden? Op deze manier wordt de kip nog malser. Ons geheim niet doorvertellen he!

Loaded Fries: de sensatie bij onze snackbar in Zwolle

Heb je je ooit afgevraagd wat de echte snackrevolutie in Zwolle is? Het antwoord vind je bij The Fries Club met onze sensationele loaded fries. Deze culinaire creatie is niet zomaar een snack, het is een smaakbeleving die je moet ervaren!

Wat zijn loaded fries?

Loaded fries van The Fries Club Zwolle zijn een meesterlijke mix van knapperige, gouden frietjes overladen met de meest verrukkelijke toppings. Denk aan smeltende kaas, verse toppings, speciale sauzen en unieke kruidencombinaties. Elke portie is een kunstwerk op zich, een symfonie van smaken die perfect in balans zijn.

Waarom zijn onze loaded fries zo speciaal?

Bij The Fries Club in Zwolle gaan we verder dan de standaard. Onze loaded fries zijn bekend om hun rijke smaken en hoogwaardige ingrediënten. Van klassieke combinaties tot innovatieve creaties, we hebben voor elk wat wils. En het geheim? Passie, kwaliteit en een vleugje The Fries Club magie! Dat is wat we je graag serveren bij onze snackbar in Zwolle. 

De ervaring van onze klanten

Onze klanten zeggen het het best: “De loaded fries moet je proeven! Daarna ben je verkocht en kom je vaker terug😉”. Deze review vat perfect samen wat onze loaded fries in Zwolle zo speciaal maakt. Het is niet alleen een gerecht, het is een ervaring die je blijft achtervolgen.

Snackbar Zwolle: jouw bestemming voor de ultieme snack

Bij The Fries Club, dé snackbar van Zwolle, gaat het om meer dan alleen eten; het gaat om genieten, ontdekken en samen zijn. Onze loaded fries zijn het perfecte voorbeeld van onze toewijding om jou een onvergetelijke snackervaring te bieden.

Proef het zelf!

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij The Fries Club in Zwolle en ontdek zelf waarom onze loaded fries een ware culinaire sensatie zijn. Eén hap en je begrijpt waarom onze klanten steeds weer terugkomen. Tot snel bij The Fries Club in Zwolle– waar smaak en gezelligheid samenkomen!

Loaded Fries Zwolle